Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 21
візитів сьогодні: 5569
візитів всього: 493137
Прогноз погоди
Перед вступом до Житомирського військового інституту абітурієнти тиждень жили у наметах та здавали ФІЗО
31 серпня 2013 року 17:51

 

Близько 300  першокурсників поповнили ряди одного із кращих в Україні військових закладів – Житомирського військового інституту ім. С.П. Корольова.

Урочиста посвята абітурієнтів у коло студентства відбулася сьогодні, 31 серпня 2013 року.

Житомирський міський голова Володимир Дебой пишається тим, що у місті є такий навчальний заклад. Тому із задоволенням відвідує всі його заходи. Сьогодні – не виключення – мер Житомира Володимир Дебой разом із заступником міського голови Наталією Леонченко привітали курсантів із початком навчального року.

«Для мене вже доброю традицією стали зустрічі зі студентами військового інституту ім. С.П. Корольова. Адже цей вуз – гордість нашого міста, престижний навчальний заклад, інститут, що своїми випускниками славить місто Житомир. Тут готують справжніх фахівців новітніх галузей. Саме тому студенти військового інституту затребувані у Збройних Силах України», – сказав Володимир Дебой.

Випускники Житомирського військового інституту ім. С.П. Корольова є, дійсно, затребуваними спеціалістами у нашій державі – це підтверджує і начальник інституту, генерал-майор Юрій Даник: «На наших студентів чекає хороше майбутнє. Вони оволодіють найсучаснішими професіями, що є затребуваними і на військовій службі, і в обороні. Фактично вже на сьогоднішній день студенти є працевлаштованими – на них чекають замовники (місця проходження служби). Наш навчальний заклад забезпечує підготовку і цивільних, і військових фахівців».

На урочисту посвяту до першокурсників завітали також народні депутати Геннадій Зубко та Рустам Раупов, які привітали студентів із початком навчального року.

Цьогоріч серед першокурсників у військовому інституті багато дівчат. 18-річна Ольга Янчук говорить, що вступати було важкувато – високий рейтинговий конкурс сертифікатів ЗНО, багато бажаючих. Крім ЗНО тут абітурієнти проходять іспити на фізичну та психологічну підготовку.

«Ми також проходили підготовку біля полігону – тиждень жили у наметах, складали ФІЗО, психологічні тести, яких майже 800. Ми добре готувалися до вступу», – говорить дівчина.

Розповідає, що подавала документи, крім військового ще до 2 вузів – київського та луцького політехів. Не зважаючи на те, що вступила до всіх трьох, дівчина обрала саме житомирський. «Я просто 2 роки мріяла пов’язати свою майбутню професію та життя саме з військовою справою. Це для мене самореалізація, виховання та дисципліна», – говорить Ольга, яка вступила на радіотехніку.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare