Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5571
візитів всього: 493178
Прогноз погоди
Чому демонтують житомирські кіоски. Коментар начальника КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира»
27 серпня 2013 року 19:23

Житомирською інспекцією з благоустрою ввечері 23 серпня 2013 року було демонтовано 5 торгівельних кіосків, які розташовувалися на перехресті майдану Житній ринок і вулиці Хлібної.

Власники кіосків заявили, що такі дії зі сторони інспекції є незаконними і про демонтаж їх ніхто не попередив.

Начальник КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» Юрій Самборський прокоментував ситуацію.

За його словами, підставою для демонтажу кіосків було рішення, ухвалене виконавчим комітетом Житомирської міської ради від 19 червня 2013 року, оскільки кіоски частково знаходилися на проїжджій частині та створювали небезпеку для руху пішоходів.

«Ми неодноразово попереджали власників про демонтаж їхніх павільйонів. Це було зроблено і в усній, і в письмовій формі із зазначенням підстав для демонтажу. Ми навіть розклеювали оголошення, проте більшість із власників чомусь нині говорять, що їх не попередили», — зазначив Юрій Самборський.

Начальник КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» розповів, що демонтаж був здійснений спеціально у вечірній час, тому що вдень на цій території велике скупчення людей та автомобілів.

Кіоски опечатані і зберігаються на території КП «Зеленбуд». Власники зможуть їх забрати, довівши право власності.

Раніше вже було демонтовано кіоск по вулиці Гагаріна та торгівельні столики на Польовій. Всі вони діяли зі значними порушеннями.

Юрій Самборський наголосив, що інспекція і надалі здійснюватиме демонтаж конструкцій, які порушують вимоги законів і благоустрою.

Над виявленням таких об’єктів працюють не тільки КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира», правоохоронні органи та відповідні управління й відділи Житомирської міської ради, а й депутати обласної та міської рад. Зокрема, депутат Житомирської міської ради Володимир Михалець і депутат Житомирської обласної ради Руслан Годований вже вказали на ряд конструкцій у м. Житомирі, які можуть підлягати демонтажу, про це у своєму коментарі заявив Юрій Самборський.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare