Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 46
візитів сьогодні: 5571
візитів всього: 493252
Прогноз погоди
Журналісти – четверта влада
8 серпня 2013 року 14:03

У правдивості цього формулювання 6 серпня змогли переконатися житомирські журналісти, які 5 серпня 2013 року взяли участь у робочому об’їзді міста з міським головою Володимиром Дебоєм, першим заступником голови облдержадміністрації Миколою Олещенком, заступниками міського голови та керівниками комунальних підприємств.

Журналістам запропонували показати «найболючіші», на їх думку, місця в Житомирі. Одним з таких стала дорога по вул. Довженка, а саме Довженка, 4, де асфальтне покриття не мало «живого місця», а від потрапляння в люк автомобілі вберігала автомобільна шина.

Житомирський міський голова Володимир Дебой був обурений такою ситуацією і зобов’язав комунальників негайно заасфальтувати ділянку. Вже наступного дня проблему було вирішено.

Заступник начальника управління комунального господарства міської ради Віталій Шевчук розповідає про заходи, що були вжиті за підсумками цього об’їзду: «Після об’їзду одразу відремонтовані оглядові колодязі, ліквідовано глибокі аварійні ями по вулиці Довженка. Були й зауваження, що потребують значного обсягу робіт. По вулиці Черняховського не відновлено благоустрій на місці «розкопок», – не встановлено бортових каменів. Підприємство «Житомиртеплокомуненерго» закупить бортовий камінь і  роботи одразу ж будуть проведені».

Журналістка ЖОДТРК Ілона Бенівська, яка запропонувала поїхати на вулицю Довженка, ділиться своїми враженнями щодо результату якого вдалося досягнути: «Була здивована тим, що роботи почались вже наступного ранку. А повертаючись ввечері з роботи здивувалася ще більше – немає ані глибоких ям, ані відкритих люків».

Управління по зв’язках х громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare