Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5573
візитів всього: 490496
Прогноз погоди
Житло для молодих сімей і молодих громадян Житомира
3 липня 2013 року 16:50

Програму забезпечення молодих сімей та одиноких молодих громадян житлом в м. Житомирі на 2013-2017 роки обговорювали сьогодні, 3 липня 2013 року, під час засідання виконавчого комітету Житомирської міської ради.

За словами начальника управління капітального будівництва Алли Корж, більшість молодих сімей не мають змоги отримати житло без бюджетної підтримки.

«Для більшості молодих сімей отримати житло дуже проблематично. Розроблена спеціальна Програма, для реалізації якої залучаються кошти із міського бюджету у розмірі близько 5 млн. гривень. Загальний обсяг фінансових ресурсів, необхідних для виконання програми складає понад 16 млн. гривень», — зазначила Алла Корж.

Програма передбачає державну підтримку молодих сімей та одиноких молодих громадян через систему пільгового довготермінового кредитування молодіжного житлового будівництва шляхом виділення щорічно коштів із державного та місцевих бюджетів.

Однією з основних переваг Програми є можливість багаторазового використання коштів, виділених для кредитування молодих сімей та одиноких молодих громадян, шляхом їх повернення до відповідних бюджетів і подальшого використання для фінансування Програми.

Житомирський міський голова Володимир Дебой підсумував: «Якщо ми затверджуємо Програму, то треба її виконувати. Сподіваюся, що всі передбачені Програмою роботи будуть реалізовані протягом 2013-2017 років».

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare