Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 30
візитів сьогодні: 5570
візитів всього: 489029
Прогноз погоди
У Житомирі відзначили Олімпійський День
14 червня 2013 року 13:05

Сьогодні, 14 червня 2013 року, пройшло відкриття спортивного заходу з нагоди відзначання Олімпійського Дня.

Участь у спортивних змаганнях взяли представники державних установ, громадських організацій, учні спортивних і загальноосвітніх шкіл, студенти вищих навчальних закладів, спортсмени, тренери та пересічні житомиряни.

На спортивний захід завітали голова Житомирської ОДА Сергій Рижук, голова Житомирської обласної ради Йосип Запаловський, заступник Житомирського міського голови Олександр Бочковський, заступник голови Житомирської ОДА Ярослав Долгих та начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради Олена Сарно.

«Олімпійський День бігу є дуже важливим для житомирян. Він популяризує заняття спортом, пропагує здоровий спосіб життя. Я вважаю, що кошти треба вкладати у спорт, тоді напрямок медицини стане профілактичним. Мені приємно, що сьогодні люди прийшли встановлювати свої особисті рекорди, бо з таких маленьких рекордів складається все наше життя», — зазначив Олександр Бочковський.

Біг на дистанції проводився для житомирян різних вікових категорій. Зокрема, участь у забігові взяв Юрій Овчинников, якому сьогодні виповнилося 78 років.

Спортсмен розповів: «Я бігаю чотири рази на тиждень. Спорт для мене – це задоволення. Намагаюся брати участь у всіх спортивних змаганнях. За своє життя подолав понад 140 марафонів. У свій день народження просто гріх не вийти на змагання».

З нагоди відзначання Олімпійського Дня житомирян привітали Сергій Рижук та Йосип Запаловський.

Сергій Рижук: «Я щиро вітаю із відкриттям нашого величного свята. Олімпійський День проводиться щорічно, в цьому році він присвячений сторіччю Олімпізму” в Україні. Всім учасникам бажаю досягти успіхів у спорті».

Йосип Запаловський: «Шановні спортсмени, ви маєте багато нагород, але не зупиняйтеся на досягнутому. Бажаю вам міцного здоров’я, успіхів та нових великих здобутків».

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare