Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 29
візитів сьогодні: 5586
візитів всього: 489322
Прогноз погоди
В Житомирі на двох перехрестях з’явились світлофори
6 червня 2013 року 08:48

5 червня 2013 року на двох перехрестях Бородія – Гоголівська та Бородія – Бориса Тена було встановлено 8 світлодіодних  світлофорів.

Жителі прилеглих будинків розповідають, що на цих перехрестях часто були аварії.

«Це була проблема. Я Живу на 9-му поверсі, і дуже часто доводилось бачити аварії на цих перехрестях. Тут дітей багато, і вони бігають біля дороги. Дуже добре, що ці світлофори встановили», - розповідає жителька будинку біля перехрестя Бородія – Голівська.

Встановлення світлофорних об’єктів особисто проконтролював заступник міського голови Юрій Мойсеєв, який поспілкувався з жителями прилеглих територій.

«Сьогодні ми нарешті відкрили 2 світлофорних об’єкти по вулиці Бородія. Я поспілкувався з мешканцями сусідніх будинків: вони позитивно ставляться до цих змін. Всі говорять про те, що ці світлофорні об’єкти були там давно необхідні.

 Ми також плануємо замінити старі світлофорні об’єкти по вул. Перемоги. Це будуть сучасні світлодіодні світлофори, що замінять старі лампові», - говорить Юрій Мойсеєв.

Нагадаємо, що депутати на минулій сесії підтримали пропозицію міського голови Володимира Дебоя щодо виділення коштів на заміну світлофорних об’єктів.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare