Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 32
візитів сьогодні: 5586
візитів всього: 489324
Прогноз погоди
Біля житомирської школи висадили кущі винограду
1 червня 2013 року 09:10

На території Житомирської загальноосвітньої школи № 15 висадили саджанці винограду. Благодійна акція пройшла 31 травня 2013 року за підтримки управління освіти Житомирської міської ради, Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді міськради, управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради, а також Міжнародного благодійного фонду «Україна і світ».

«Ми висадили 7 кущів винограду біля Житомирської загальноосвітньої школи № 15 за сприяння Міжнародного благодійного фонду “Україна і світ”. Загалом, для шкіл міста передано понад 130 дерев», – зазначила начальник управління освіти Житомирської міської ради Валентина Весельська.

Акція пройшла у рамках підготовки до відзначання у Житомирі першого Міжнародного благодійного фестивалю «Я вірю», про який детальніше розповів голова фонду «Україна і світ» Олександр Іськов: «Фестиваль започаткований в Одесі. Він проходить спеціально для дітей з особливими потребами. Мета такого заходу – підбадьорити дітей, спонукати їх розвивати свої таланти і здібності, вірити у майбутнє. Цього року він відбудеться у Житомирі».

На фестиваль, що пройде вже у серпні 2013 року, запрошено представників із 12 країн Європи, а також із Японії. Правонаступництво проведення такого благодійного закладу буде передано місту Харкову.

 

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare