Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 49
візитів сьогодні: 5531
візитів всього: 477420
Прогноз погоди
Підготовка міста до відзначення свят та поминальних днів
30 квітня 2013 року 20:19

 

Основними на порядку денному були питання руху транспортних засобів на період святкування Великодня, Дня Перемоги – 9 Травня та поминальних днів, чергування машин швидкої допомоги, пожежних машин, забезпечення громадського порядку під час святкування, а також звіт про санітарне прибирання міста впродовж квітня місяця. На засідання були запрошені представники Корольовського і Богунського районних відділів міліції, обласного управління ДАІ УМВС України у Житомирській області.

Заступник начальника управління транспорту та зв’язку міської ради Васянович В.В. повідомив про подовження часу руху громадського транспорту напередодні та під час святкування Великодня. Місця, графіки чергування та відповідальні працівники міліції були надані районними відділами міліції для забезпечення громадського порядку під час святкування.

Визначено також схеми розміщення та майданчики для стоянок автотранспорту відповідними управліннями та структурними підрозділами міської ради спільно з ДАІ УМВС України у Житомирській області під час поминальних днів на міських кладовищах. На належному рівні має бути також санітарний стан кладовищ. «А тому, - наголосила Галина Семенець, - комунальному підприємству «Спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування населення» необхідно докласти максимум зусиль для їх впорядкування, забезпечення достатньою кількістю технічної води, додатковими контейнерами для сміття, приведення у порядок громадських туалетів, перевірити укомплектованість протипожежних щитів протипожежними засобами». На кладовищах під час поминальних днів також чергуватимуть працівники муніципальної міліції.

Санітарний стан міста бажає бути кращим. А тому всі відповідні управління та підпорядковані їм структурні підрозділи мають подвоїти свої зусилля з тим, щоби місто було чистим.

 

Управління по звязкам з громадськістю

            



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare