Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 45
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 477069
Прогноз погоди
Школярі за енергоефективність у Житомирі та чисте довкілля
26 квітня 2013 року 18:22

 

24 квітня в Житомирській ЗОШ І – ІІІ ступенів № 30 була проведена акція «До чистих джерел». У ній брали участь учні 11-В класу, які вже п’ять років доглядають джерело поблизу вулиці Промислової. До них цього року долучилися учні 4-В класу.

Випускники передали естафету цієї своєрідної традиції молодшим школярам. Для дітей це було свято, бо вони не лише прибирали територію довкола джерела, а й проводили веселі ігри на чистій території.

Крім того учні школи № 30 проводять акцію «Планета – наш дім. Збережи його!».  У рамках акції було організовано «Стіну здоров’я», де всі бажаючі залишили поради для учнів по збереженню власного здоров’я.

Школярі також провели низку заходів на актуальну тему енергозбереження:

- створена виставка стіннівок учнями початкових класів на тему «Енергозбереження»;

- учнями 11-В класу проведено анкетування «Що ти знаєш про енергозбереження?» та поширено пам’ятки для мешканців прилеглих будинків.

За ініціативи міського голови Житомира Володимира Дебоя за останні 2,5 роки у місті активно розвиваються та впроваджуються проекти по енергоефективності. Співпраця із фінансовими інституціями НЕФКО, ЄБРР, проекти ДЕМО Україна передбачають залучення значних коштів на модернізацію господарства міста.

Крім того співпраця із НЕФКО вже дає конкретні результати з економії.

Формувати відповідальне ставлення до навколишнього середовища, та дбайливого відношення до ресурсів необхідно ще з дитинства. Сталий розвиток суспільства передбачає якісні зміни не лише в економіці, екології, політиці, а й у самому суспільстві, тому діти повинні розуміти необхідність економії електроенергії, води, тепла та інших ресурсів.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare