Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 40
візитів сьогодні: 5527
візитів всього: 464719
Прогноз погоди
Запрошуємо до участі в Інтернет-конкурсі
26 квітня 2013 року 17:50

 

В рамках проведення Тижня сталої енергетики, що буде проводитись у Житомирі з 24 по 28 червня 2013 року буде оголошено результати Інтернет-конкурсу позитивних практик «Моя родина, моя організація – за енергозбереження».

Тиждень енергетики, започаткований Європейським Союзом, знайомить населення різних країн з необхідністю впровадження у життя енергозбереження та енергоефективних проектів. Ініціатива проведення конкурсу у Житомирі належить Європейському Союзу, зважаючи на активну діяльність, яку проводить керівництво міста, передусім міський голова Володимир Дебой у напрямку енергозбереження.

Житомир за останні кілька років набув досвід в реалізації енергоефективних проектів, які стосуються галузі освіти та житлово-комунальної сфери, одержавши визнання на міжнародному рівні. Місто першим отримало пряме запозичення від НЕФКО, пройшло процедуру погодження Кабміну на залучення 15 млн. євро коштів ЄБРР на модернізацію мереж теплопостачання та отримало грант від фонду Е5Р у сумі 50% від залученого кредиту, що повністю перекриє всі відсотки за позичкою, а тому увійшли до десятки енергоефективних міст України.

Основне завдання конкурсу - віднайти найкращі практики та позитивний досвід мешканців міста для його загального використання та поширення як у Житомирі, так і в інших містах України.

Даний конкурс запроваджений з метою поширення позитивного досвіду та практик з енергозбереження та енергоефективності у побуті та виробництві, формування свідомого та відповідального ставлення до застосування енергозберігаючих технологій для ощадливого використання ресурсів, охорони навколишнього середовища.

Для цього необхідно надіслати на електронну адресу управління по зв’язках з громадськістю Житомирської міської ради ztpress@ukr.net. заявку на участь у конкурсі, додавши до неї документально оформлену практику чи позитивний досвід з енергозбереження та енергоефективності у вигляді (опис досвіду, практики, проекту в текстовому, графічному (малюнок) варіанті) упродовж терміну з 20 травня по 20 червня.

 

Управління по звязках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове