Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 40
візитів сьогодні: 5526
візитів всього: 464715
Прогноз погоди
У Житомирі пройшов фестиваль інтерактивних театрів
26 квітня 2013 року 15:29

 

У приміщенні Житомирського міського палацу культури відбувся VІ Міський фестиваль інтерактивних театрів та агітбригад «Ми обираємо майбутнє».

Фестиваль проходив протягом двох днів 24-25 квітня 2013 року за підтримки Житомирського міського голови Володимира Дебоя. Організатором дійства виступив Міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з управліннями освіти та культури Житомирської міської ради.

«Традиційно метою фестивалю є популяризація волонтерської діяльності в місті Житомирі, привернення уваги до проблем профілактики негативних явищ у підлітковому та молодіжному оточенні, утвердження моральних людських цінностей і здорового способу життя», – розповіла директор Міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ольга Юрченко.

Участь у фестивалі взяли 16 кращих інтерактивних театрів та агітбригад міста з числа учнівської та студентської молоді. Всі учасники VІ Міського фестивалю інтерактивних театрів та агітбригад «Ми обираємо майбутнє» нагороджені грамотами, дипломами та цінними подарунками від Житомирської міської ради та Фонду Громади Житомира.

Перше місце фестивалю посіли дві команди: інтерактивний театр «Персона» Житомирського інституту медсестринства та агітбригада «Хай Так» Житомирської ЗОШ  № 28.

 

 

Управління по зв’язках з громадськістю

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове