Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 62
візитів сьогодні: 5526
візитів всього: 463567
Прогноз погоди
У Житомирі відбулась фахова майстерня Асоціації міст України
26 квітня 2013 року 13:13

Сьогодні, 26 квітня 2013 року, у прес-центрі міської ради відбулась фахова майстерня Житомирського відділення Асоціації міст України на тему: «Міська інформаційна система. Автоматизовані системи управління ЖКГ».

Участь у фаховій майстерні взяла начальник управління житлового господарства, депутат міської ради Світлана Півоварова, представники міст Житомирської області в яких існують інформаційні системи та головний інженер ТОВ «Житомирський інформаційний центр» Юрій Новак.

Питання, підняті у роботі майстерні, стосувались головним чином функціонування вже існуючих систем управління житлово-комунальних систем, їх удосконалення та встановлення нових систем у містах.

«Програма автоматизованого управління ЖКГ у місті Житомирі діє з 1997 року. Робота таких програм дозволяє зібрати необхідну інформацію про проблему за короткий час та прийняти оптимальне рішення», - переконана начальник управління житлового господарства міської ради Світлана Півоварова.

Головний інженер підприємства розробника програми м. Житомира Юрій Новак розповів про нові напрацювання у сфері автоматизованої системи управління ЖКГ та озвучив проблеми впровадження програм у містах.

«Ми створили систему, за допомогою якої користувач послуг може не виходячи з дому сплатити за всі комунальні послуги. Крім того така система дозволяє зібрати базу даних про будинок, споживача послуг та інші характеристики», - повідомив Юрій Новак.

Учасники фахової майстерні від м. Бердичева, Радомишля, Андрушівки, Коростеня, Коростишева, Олевська та Новоград-Волинського розповіли про ті проблеми, з якими вони зіштовхнулись у роботі з впровадження таких систем. Головним чином проблеми виникали у процесі узгодження роботи із комунальними підприємствами та розробниками програми.

Технології автоматизованого управління сьогодні розвиваються дуже активно, тому такі фахові майстерні покликані активізувати процес впровадження технологій у господарство Житомира та області.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове