Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 41
візитів сьогодні: 5560
візитів всього: 479536
Прогноз погоди
Бачити душею! У Житомирі відкрилась виставка Сергія Поноченюка.
23 квітня 2013 року 15:58

 

Сьогодні, 23 квітня 2013 року, в приміщенні Богунської районної ради в місті Житомирі відкрилась виставка абстрактного живопису київського художника Сергія Поноченюка.

На експозиції представлені кращі роботи художника та їх рельєфні дерев’яні копії. Виставка триватиме до 25 квітня, протягом цього часу будуть проводиться майстер-класи для дітей.

Відкриття виставки зібрало у залі Богунської ради представників влади та мистецтва Житомира, освітян, журналістів та простих поціновувачів мистецтва.

Ініціатива проведення цієї виставки у Житомирі належить депутату міської ради Валентині Позняк.

«Я рада, що картини Сергія Поноченюка з їх глибиною та космічним змістом можуть побачити та відчути житомиряни. Також я дякую небайдужим людям, які допомогли фінансово у проведенні заходу», - наголосила Валентина Позняк.

Подивитись на картини київського митця прийшла секретар міської ради Любов Цимбалюк, депутати міської ради Неля Ковалюк, Олександр Радько, Олег Горай, начальник управління культури міської ради Лариса Харчук та начальник управління праці та соціального захисту населення Любов Петренко, заслужений художник України Юрій Камишний, митці житомирських художніх шкіл.

«Сьогодні Житомир друге місто, після столиці, що приймає цю виставку. Завдяки старанням небайдужих людей ми можемо споглядати надзвичайно красиві та змістовні картини, що показують тонкий зв'язок між елементами світобудови», - переконана начальник Управління культури міської ради Лариса Харчук.

Художник Сергій Поноченюк подякував гостям виставки за схвальні відгуки про картини та наголосив, що побачити картину найлегше, її потрібно відчути, осягнути невидимі лінії та відтінки, глибину та масштаб.

«Ці картини я створив протягом останніх 13 років. Сьогодні вже близько 10 картин мають свої рельєфні дерев’яні відповідники. Такі картини допомагають людям із частковою або повною втратою зору відчути та уявити зображення», - розповів художник Сергій Поноченюк.

Виставка працюватиме протягом 23-25 квітня на ІІ поверсі приміщення Богунської районної ради.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare