Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 35
візитів сьогодні: 5521
візитів всього: 464672
Прогноз погоди
Пенітенціарній службі України – 15 років!
22 квітня 2013 року 17:28

 

Сьогодні, 22 квітня 2013 року, в Житомирській обласній філармонії відбулись урочистості до 15-річчя державної пенітенціарної служби. На заході були присутні керівники області, перший заступник міського голови Галина Семенець, керуючий справами міськвиконкому Петро Кудряшов, представники духовенства, працівники закладів пенітенціарної служби.

«Ваш професіоналізм та наполеглива праця дозволяє повернути людей, які порушили закон, до праці на благо суспільства. Я вітаю вас зі святом, бажаю міцного здоров’я, успіху на роботі та сімейного затишку», - привітала присутніх заступник міського голови Галина Семенець.

На сьогодні система органів та установ виконання покарань Житомирської області складається з шести установ, 25-ти районних підрозділів кримінально-виконавчої інспекції та обласного управління, на яке покладені функції керівництва та координування роботи органів та установ області.

В органах та підрозділах виконання покарань області проходить службу та працює 1793 чоловіка, з них 1359 атестованих та 434 вільнонайманих співробітників.

В установах області утримується близько 5 з половиною тисяч засуджених, ще майже 5 тисяч засуджених до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, перебуває на обліках кримінально-виконавчої інспекції.

Після завершення урочистої частини для працівників пенітенціарної служби відбувся концерт.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове