Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 44
візитів сьогодні: 5546
візитів всього: 482139
Прогноз погоди
Дитячий майданчик на Польовій немає кому прибирати
20 квітня 2013 року 21:19

У рамках чергового суботника 20 квітня 2013 року працівники Інспекції з благоустрою та юридичного департаменту Житомирської міської ради прибирали по вулиці Вітрука біля фонтану, кінотеатру «Космос» та найбільшого у місті дитячого майданчика.

Міський голова Володимир Дебой акцентував увагу громадськості на дитячому майданчику-подарунку житомирянам від торгової марки "Рудь".

«У минулому році за сприяння Петра Рудя,  керівника Житомирського маслозаводу, було зведено дитячий майданчик. Ми бачимо, як багато дітей сюди приходить гратися. Проте, постала проблема: чотири місяці поспіль ми не можемо прийняти майданчик на баланс міста. Мені прикро, що депутатські комісії перекладають відповідальність за обслуговування цього об’єкта на того, хто його побудував», – сказав Володимир Дебой.

Мер Житомира висловив сподівання, що політична криза у міській раді  минула, дитячий майданчик на баланс міста все-таки приймуть та постійно доглядатимуть за ним.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare