Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 42
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 475860
Прогноз погоди
У Житомирі на Старовільській буде новий сквер
20 квітня 2013 року 19:55

Новий сквер закладено сьогодні, 20 квітня 2013 року, в День довкілля у м. Житомирі. По вул. Старовільській за ініціативою житомирян підготовлено земельну ділянку для створення зони відпочинку. Житомиряни-мешканці прилеглих будинків із дітьми, а також керівництво області та міста, депутати міської ради, представники Партії регіонів, журналісти висаджували дерева для нового скверу.

"На вулиці Старовільській, де раніше були руїна і смітник, буде чудовий сквер. Це в першу чергу ініціатива мешканців. Приємно, що саме вони сьогодні вийшли і не лише долучилися до закладення скверу, а й пообіцяли утримувати його у належному стані", – сказав міський голова Володимир Дебой.

Мер Житомира також подякував тисячам житомирян, які вийшли цього дня на суботник. Саме завдяки спільній налагодженій роботі за останні  три суботники із міста вивезено понад 250 вагонів сміття, висаджено більше 400 дерев, – упевнений Володимир Дебой.

Керівник Житомира закликав усіх і після суботника підтримувати вулиці, парки, сквери у чистоті, берегти природу та любити своє місто. Адже у 2013 році Житомир продовжує розвиватися. Як інформував Володимир Дебой, цьогоріч у бюджеті міста закладено кошти на початок реконструкції вулиці Михайлівської (від вул. Бердичівської до Лятошинського), ремонт Старого бульвару (від вул. Бердичівської до пішохідного мосту), ремонт пішохідного мосту. Також у планах міської влади – облаштування не просто дитячих, а якісних спортивних майданчиків.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare