Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 37
візитів сьогодні: 5540
візитів всього: 475651
Прогноз погоди
У Гідропарку побудують баскетбольний майданчик
20 квітня 2013 року 18:45

 

У Житомирі прибирали Гідропарк. Суботник приурочений до Дня Довкілля, який традиційно відзначають 20 квітня. Взяли участь у цьому прибиранні представники обласної, міської влади, Молоді регіони та бажаючі мешканці міста.

Голова Житомирської обласної молодіжної ГО «Молоді регіони» Ірина Волинська поінформувала: «Якщо ми самі не станемо взірцем для когось – не буде ніякого результату. Сьогодні Молоді регіони прибирають ділянку Гідропарку для того, щоб  відродити традиції гарної гри та занять спортом».

Баскетбольний майданчик планують побудувати на місці занедбаного танцювального у житомирському Гідропарку. За словами Ірини Волинської, план побудови вже розроблено. Наразі організація просить місцеву та обласну владу посприяти будівництву.

Житомирський міський голова Володимир Дебой підтримує ініціативу. Мер говорить, що Гідропарк повинен стати парком відпочинку і занять спортом. Крім побудови нового баскетбольного майданчика, міська влада планує цього року продовжити ремонти по організації вже діючого міні-футбольного поля та облаштуванню дитячого пляжу.

Підтримує ініціативу відродження та популяризації спорту серед молоді і голова облдержадміністрації Сергій Рижук. Губернатор після огляду майданчика, що упродовж багатьох років перебуває без ремонтів, пообіцяв підтримку й від обласної влади: "Якщо є такий хороший, продуманий план побудови нового баскетбольного майданчика, то ми повинні створювати можливості для його реалізації".

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове