Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 36
візитів сьогодні: 5542
візитів всього: 464455
Прогноз погоди
У Житомирі триває загальноміське прибирання
19 квітня 2013 року 20:15

Житомирський міський голова Володимир Дебой, перший заступник міського голови, керівник штабу із організації та проведення місячника з благоустрою Галина Семенець провели робочий об’їзд по вулицях міста, на яких сьогодні проводилося загальноміське прибирання.

19 квітня 2013 року у Житомирі на розі вулиць Котовського та Шелушкова прибрано сквер, у тому числі із висадженням нових дерев. По пров. Київському, 1 встановлено дитячий майданчик за рахунок депутатських коштів депутата міської ради, начальника управління житлового господарства Світлани Півоварової.

Всі управління та відділи Житомирської міської ради разом із працівниками житлових та комунальних підприємств, представниками громадських організацій долучилися до санітарного прибирання вулиць, парків та скверів. У Житомирі триває ремонт і фарбування фасадів житлових будинків, впорядкування кладовищ, прибирання та вивезення сміття з прибудинкових територій у співпраці зі старшими по будинках, проведення робіт по дорожній розмітці, фарбуванню шляхового огородження.

Нагадаємо, завтра, 20 квітня 2013 року, відбудеться масштабний загальноміський суботник.

 

Управління по зв’язках з громадськістю

 

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове