Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 3
переглядів: 36
візитів сьогодні: 5535
візитів всього: 465136
Прогноз погоди
У Житомирі прибирають військові кладовища
19 квітня 2013 року 16:09

 

Вулицю Селецьку 19 квітня 2013 року прибирали компанії Коменерго та СККПО. Компанії застосовували власну необхідну техніку для прибирання.

Керівник Коменерго Юрій Антіпов повідомив, що вже тиждень його працівники працюють на центральних вулицях Житомира: «Наша компанія вперше взяла підряд із прибирання центральних вулиць. У роботі використовуємо велику техніку (фронтальний навантажувач, машини) та малу механізацію (підмітальну техніку). Така техніка працює оперативно у будь-який період з мінімальними затратами по її обслуговуванню».

У рамках загальноміської толоки здійснювалося прибирання і Смолянського військового кладовища.

«Сьогодні працівники спеціалізованого підприємства прибирають військове кладовище. Проте у плані місячника з благоустрою передбачено обладнання всіх кладовищ міста Житомира», – сказав начальник комунального господарства Олександр Марцун.

Нагадаємо, що завтра 20 квітня 2013 року у Житомирі пройде вже третій суботник за останній місяць. Міський голова Володимир Дебой закликає всіх мешканців міста приєднатися до прибирання.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове