Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 42
візитів сьогодні: 5553
візитів всього: 482517
Прогноз погоди
Сесія Житомирської міської ради: результативно. ФОТО
18 квітня 2013 року 17:25

ХХІІ сесія Житомирської міської ради виявилася найбільш результативною у 2013 році. Розпочавшись із великого мітингу житомирян під стінами міської ради, сесія завершилася прийняттям усіх питань із порядку денного.

Житомирські депутати 18 квітня 2013 року працювали плідно: прийняли заяви про звільнення секретаря ради та двох заступників, переобрали секретаря та затвердили нових трьох заступників міського голови, прийняли новий склад виконавчого комітету міської ради, а головне – низку соціально-значимих для Житомира рішень. Зокрема, це програми соціально-економічного розвитку міста, сприяння забезпеченню безпеки життєдіяльності, розвитку житлово-комунального господарства, благоустрою, соціального захисту населення, земельних відносин, розвитку позашкільної освіти, спорту, оздоровлення та відпочинку дітей.

Рішенням депутатської більшості внесено і зміни до міського бюджету на 2013  рік. За рекомендаціями постійних депутатських комісій, 400 тис. грн. передбачено на виготовлення проектно-кошторисної документації для ремонту греблі (держава може виділити 13,8 млн.грн. на ремонт дамби лише за наявності проектно-кошторисної документації), 57 тис.грн. – для  дитячого садка №11. 2,1 млн.грн. спрямують на капітальний ремонт водопровідних та теплових мереж по вул. Михайлівській, у тому числі на виготовлення проектно-кошторисної документації. Ці зміни внесено до галузевих програм, у тому числі й до Програми соціально-економічного розвитку Житомира. Крім того, передбачено і 280 тис.грн. на співфінансування проекту підвищення безпеки дорожнього руху на неврегульованих пішохідних переходах. Ще 245 тис.грн. на реалізацію проекту виділяє держава. Таким чином Житомир за результатами конкурсного відбору отримав змогу реалізувати проект у спів фінансуванні з державним бюджетом.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare