Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 35
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 477308
Прогноз погоди
Володимир Дебой: Очевидно, була кадрово-політична криза
18 квітня 2013 року 16:28

 

Житомирський міський голова Володимир Дебой вважає, що проведення частих кадрових ротацій за два роки – це не зовсім добре для стабільної роботи команди. Водночас мер Житомира наголосив, що сьогоднішні командні зміни та перестановки повинні піти на користь для консолідації депутатського корпусу та роботи в інтересах громади Житомира.

Про це він заявив сьогодні, 18 квітня 2013 року, під час брифінгу після завершення ХХІІ сесії Житомирської міської ради.

Володимир Дебой розповідає про новий склад профільних заступників: «Посада – це в першу чергу відповідальність. Секретар міської ради – представник однієї політичної сили, заступник міського голови – представник іншої політичної сили. Це говорить про те, що я йду на компроміс, щоб урахувати пропозиції виборців, які обирали своїх депутатів. Це колегіальна спільна відповідальність за місто Житомир».

Проте, не всі депутати зважають на інтереси своїх виборців. Яскравий приклад – сьогоднішня сесія: після прийняття «кадрових» питань частина депутатів просто забралася і пішла із зали у своїх справах. До завершення сесії залишилося лише понад 30 депутатів із 52 зареєстрованих зранку.

«Нехтування інтересами громади чітко проявилося під час сесії. Це говорить про те, що ні соціально-економічний розвиток міста, ні бюджет, ні програми захисту людей-інвалідів багатьох депутатів не цікавлять. По суті, якихось конкретних зауважень до бюджету та програм соціально-економічного розвитку не було. Можливо, це була кадрово-політична криза», – прокоментував ситуацію мер Житомира.

Не зважаючи, що сесійна зала після перших п’яти питань залишилася напівпорожньою, депутати, які відпрацювали до кінця, все ж таки змогли прийняти всі необхідні для соціально-економічного розвитку програми практично без зауважень.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare