Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 45
візитів сьогодні: 5559
візитів всього: 481404
Прогноз погоди
Житомиряни долучаються до прибирання Житомира
13 квітня 2013 року 13:49

Протягом квітня у Житомирі проходитиме весняний загальноміський благоустрій та санітарне прибирання міста. Сьогодні працівники комунальних підприємств та працівники виконавчих органів ради вийшли на суботник, але мешканці вулиць, де прибиралось, неохоче долучались до заходу.

На перехресті вулиць Леваневського – Східна зустрічаємо пенсіонерку Софію Іллівну, яка прибирає хідники та змет із проїжджої частини.

«Я щовесни прибираю хідники по вулиці Леваневського. Я йду до сусідів і кажу, щоб вони теж прибирали, адже ми живемо тут, а не хтось інший. Це наш Житомир і ми повинні його берегти!», - переконана Софія Іллівна.

Міський голова Володимир Дебой під час об’їзду міста в рамках загальноміського місячника прибирання закликав житомирян долучатись до прибирання Житомира.

«Прибрати все і сьогодні неможливо, тому ми прийняли рішення організувати декілька суботників і залучити до участі у них підприємців та представників громадянського суспільства. Шановні житомиряни, долучайтесь до прибирання міста, адже чистий та заквітчаний Житомир – це наша спільна мета», - наголосив міський голова Володимир Дебой.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare