Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 36
візитів сьогодні: 5517
візитів всього: 464626
Прогноз погоди
На вулиці Максютова прибрано
13 квітня 2013 року 13:10

Сьогодні, 13 квітня 2013 року, працівники виконавчих органів міської ради вийшли на прибирання міста. Спеціалісти департаменту економічного розвитку, управління капітального будівництва, дозвільного центру, відділу бухгалтерського обліку і звітності, відділу по обліку та розподілу жилої площі міської ради спільно із працівниками КВРЖЕПів та інших комунальних підприємств сьогодні прибирали хідники та дорожній змет на вулиці Максютова.

«Після зими обабіч вулиці залишились гори сміття, а на обочинах дороги ще багато змету. Ми розпочали прибирання о 9 годині, комунальники вже вивезли декілька самоскидів сміття та змету. Нажаль, жителі приватного сектору по вулиці Максютова, не приєднались до прибирання», - наголосила учасник суботника, начальник управління капітального будівництва міської ради Алла Корж.

За чотири години прибирання учасники суботнику повністю очистили дорожній змет та прибрали сміття із хідників вулиці Максютова, що має протяжність понад 4 кілометри. Мешканці приватних будинків на Максютова проігнорували прибирання їх же вулиці. 

Міський голова Володимир Дебой подякував учасникам суботнику за активну участь у весняному прибиранні міста.

«Тільки спільними зусиллями ми можемо прибрати та очистити Житомир, тому що люди будуть берегти те, що зробили своїми руками. Я дякую вам за ваш особистий приклад. Це наше місто, і ми повинні берегти та прикрашати його», - переконаний міський голова Володимир Дебой.

Відповідно до рішення міськвиконкому №105 від 20 березня 2013 року «Про весняний загальноміський благоустрій та санітарне прибирання міста» протягом квітня у Житомирі проходитиме місячник прибирання, а 19 квітня, в переддень міжнародного Дня довкілля, відбудеться загальноміський суботник, у якому візьмуть участь комунальні установи, підприємства та організації, приватні підприємства та інститути громадянського суспільства.

Для того щоб навести лад у державі, необхідно щоб кожен громадянин навів лад у себе вдома. Не будьте осторонь, приєднуйтесь до прибирання міста!

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове