Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 36
візитів сьогодні: 5516
візитів всього: 464566
Прогноз погоди
Мер Житомира: правомірність дій щодо котельні та довгобуду буде оцінена
10 квітня 2013 року 19:01

 

Житомирський міський голова Володимир Дебой прокоментував ситуацію щодо подання прокуратури міста Житомира по відношенню до депутата Тетяни Шкуропат, яке було озвучене на сесії міської ради та яке деякі депутати розцінили як спробу тиску на них.

Мер Житомира наголосив, що звинувачення подібного роду є безпідставними, адже він не керує і не може керувати прокуратурою та судом. «Відповідно до своїх посадових обов’язків, я не керую і не можу керувати діяльністю прокуратури. Тому це безпідставне звинувачення, яке не має під собою правди», – сказав Володимир Дебой під час брифінгу, що відбувся  по закінченню 21 сесії Житомирської міської ради.

Також міський голова зауважив, що на перевірці в прокуратури нині перебувають і всі документи, пов’язані з заставою котельні по вул. Жуйка, 12 та ситуацією із недобудованим будинком по вул. Щорса, 155. Саме прокуратура та силові структури нададуть оцінку правомірності цих дій.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове