Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 37
візитів сьогодні: 5531
візитів всього: 482211
Прогноз погоди
Відбулось виїзне засідання міського штабу з організації та проведення весняного благоустрою та санітарного прибирання міста
8 квітня 2013 року 18:12

 

Сьогодні, 08 квітня 2013 року відбулось засідання міського штабу з організації та проведення весняного благоустрою та санітарного прибирання міста, яке складалося з двох частин: звіту про виконану роботу та об’їзду міста із з’ясуванням реальної ситуації у місті.

Керівники управлінь житлового та комунального господарства – Півоварова С.І., Марцун О.В., заступник директора КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» Степаницька Т.В., які працювали в суботу 06 квітня прозвітували про виконану роботу та проблемні питання, які необхідно вирішувати у подальшому. Зокрема, організація вивезення шляхового змету, вчасний початок робіт установами та організаціями та контроль за їх проведенням.

Голова міського штабу, перший заступник міського голови Галина Семенець зачитала перелік департаментів, управлінь, відділів та комунальних підприємств, які будуть працювати найближчої суботи. Вона розпорядилася про забезпечення усіх конкретною ділянкою роботи, необхідними інструментами, машинами для вивезення сміття. Важливим є залучення добровольців, які мають бути забезпечені знаряддями праці.

Об’їзд міста розпочався від міської ради вулицями – Велика Бердичівська – Перемоги – Ольжича – Маяковського – Піонерська – Островського – Радонова – Соснова – Короленка. Під час руху виявилось багато проблемних місць – звалища сміття поблизу приватного сектору, на схилах та у сквері за Подільським мостом, нахилені світлофори, будівельні матеріали поблизу приватних будинків, обшарпана реклама на рекламних щитах. Але найбільше всіх вразила вулиця Радонова. Незважаючи на загальну прибирання у минулому році, сьогодні – це справжнє величезне сміттєзвалище. Після короткої наради Галина Семенець дала доручення від завтра розпочати за допомогою техніки розчищення куп сміття, вивезення та прибирання вулиці. Потім разом з працівниками відділів міліції буде проводитись чергування.

За результатами об’їзду підготовлено доручення всіх відповідним керівникам управлінь, організацій, установ для усунення недоліків. Наприкінці тижня на засіданні штабу буде заслухано про результати виконання доручення.

                                                                                     

Управління по звязках з громадськістю 

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare