Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 50
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 481499
Прогноз погоди
Мер Житомира особисто виїхав на місця підтоплень
6 квітня 2013 року 19:45

Сьогодні, 6 квітня 2013 року, Житомирський міський голова Володимир Дебой під час робочого об’їзду міста оглянув і найбільші місця підтоплень.

Мер Житомира особисто виїхав за адресами, які найбільше постраждали від води. Одна із них – територія приватного сектору по вул. Баранова.

За добу рівень води біля приватного будинку піднявся до верхнього рівня фундаменту. Затоплено повністю двір та літню кухню, піднявся і рівень води в криниці.

Господиня приватного будинку по вул. Баранова Тетяна Груницька, говорить що вперше за свої 64 роки  бачить таку зиму та такий рівень підтоплення подвір’я: "Ще ніколи такої біди не було. Це вперше така зима. По подвір’ю неможливо ходити. Нас так ще ніколи не заливало. Спасибі рятувальникам. Я всім дуже вдячна. Самотужки б не справилася". Жінка одразу ж зателефонувала у службу порятунку. Говорить, у той же день приїхала комісія й оглянула територію. Сьогодні тут працюють рятувальники. Жінка задоволена оперативністю реагування та виконання робіт.

Понад 30 сантиметровий рівень води у подвір’ї рятувальники викачуватимуть годину-півтори, – інформує начальник управління з питань надзвичайних ситуацій Микола Дідківський.

Міський голова Володимир Дебой після робочого об’їзду міста говорить, що в цілому ситуація під контролем, подекуди виникають проблеми у приватному секторі. Рятувальники із цим справляються.

"З великою водою ми справилися. Ми регулюємо рівні води у водосховищах, на рівні 2 метрів маємо запас підйому води без загрози підтоплення. Є проблеми із приватним сектором. Сьогодні рятувальники працюють над тим, щоб запобігти надзвичайній ситуації, зберегти майно людей. В цілому у місті ситуація нормальна. Вода потихеньку сходить. Всі ливнівки та водостоки прочищено", – прокоментував ситуації із підтопленнями мер Житомира.

Щодо стану дамби, то вона знаходиться під постійним спостереженням та на контролі. Вчора, під час візиту Прем’єр-міністра України в область міський голова Володимир Дебой передав офіційний лист Миколі Азарову щодо необхідності спрямування коштів для ремонту дамби, яка упродовж багатьох років перебуває в аварійному стані.


 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare