Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 40
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 476290
Прогноз погоди
Запрошуємо неурядові організації приєднатися до Тижня енергетики: стань частиною європейського руху за енергоефективність!
4 квітня 2013 року 12:59

Європейський тиждень сталої енергетики цьогоріч пройде у м. Житомирі 22-30 червня.

Представництво ЄС в Україні спільно з міжнародними і українськими партнерами готує наступний Європейський тиждень сталої енергетики саме у м. Житомирі.

Вже 3-й рік поспіль організатори згуртовують громадян та організації на регіональному та національному рівнях довкола спільної теми. Спільні зусилля в рамках Тижня роблять свій важливий внесок у стале енергетичне майбутнє України.

Запрошуємо усіх бажаючих долучитися до цієї події, організувавши тематичні заходи у вашому регіоні. Щоб приєднатися до програми, будь ласка, заповніть реєстраційну форму до 14 квітня 2013 року.

Для отримання додаткової інформації, відвідайте офіційну сторінку: http://www.eusew.eu/ або зверніться до координатор тижня – Олесі Мигаль на omygal@internews.ua

Нагадаємо, 14 лютого 2013 року, після підписання Договору гарантії з ЄБРР, заступник директора Департаменту муніципальної та екологічної інфраструктури ЄБРР Лін О Грейді повідомила про ініціативу Євросоюзу щодо проведення Тижня енергетики саме у м. Житомирі. «Подія стане яскравою можливістю продемонструвати виконання енергоефективних проектів містом Житомиром», – упевнена Лін О Грейді.

Директор ЄБРР в Україні Андре Куусвек підкреслив, що заходи такого рівня необхідні насамперед громаді, адже допоможуть зрозуміти необхідність їх реалізації. «У рамках конференції ми покажемо, наскільки ці проекти є важливими та наскільки вони є окупними», – сказав тоді керівник ЄБРР в Україні.

Проведення Тижня енергетики є ініціативою Євросоюзу та передбачає участь у різного роду заходах інвесторів, представників міжнародних фінансових фондів та організацій, спеціалістів, які займаються реалізацією енергоефективних проектів в Україні та за кордоном.

В рамках Тижня на національному та регіональному рівні відбудуться різноманітні заходи за участю урядових структур, екологічних організацій, проектів ЄС, приватних компаній, що втілюють екологічні ініціативи.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare