Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 38
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 463582
Прогноз погоди
Мер Житомира про роботу виконкому та заступників: конструктивно, в єдиній команді
3 квітня 2013 року 13:09

 

Заступники міського голови Микола Боровець та Петро Закусило сьогодні, 03 квітня 2013 року, під час засідання виконавчого комітету отримали почесні відзнаки «За заслуги перед містом ІІІ ступеня».

 «Наші колеги достойно, пліч-о-пліч працюють з нами і по праву заслуговують на ці відзнаки. Склад виконавчого комітету є дієздатним, ефективним і таким, що працює на благо міста у вирішенні питань», – сказав міський голова Володимир Дебой вручаючи відзнаки.                                                   

Заступник міського голови Микола Боровець говорить, що доклав максимум зусиль для розвитку міста, натомість ніколи не піддавався політиці. «Я дуже вболівав за стан справ у нашому місті й ніколи не переймався політичними особливостями. Прийшовши працювати в Житомир, я був вражений глибиною проблем. Є багато причин, які заважають і по цей день їх вирішити. Я не знаю, коли перестане люд житомирський терпіти це все, коли дозволять міському голові розв’язувати ці проблеми. Володимире Михайловичу, у Вас є головне – люди, громада міста, на думку яких і необхідно опиратися. Це моя порада», – звернувся Микола Боровець до міського голови.

Про необхідність роботи виконавчого комітету та міської ради без політики, а над вирішенням господарський питань неодноразово акцентував і мер Житомира. Керівник міста розповів про роботу представників опозиції у виконкомі як конструктивну, налагоджену і в єдиній команді. «Ми не відчували у виконавчому комітеті жодних протиріч в роботі влади і опозиції, тому що ми працювали і працюємо разом. Кажу публічно: я вдячний кожному члену виконавчого комітету, який має власну думку і щире бажання конструктивно працювати», – заявив Володимир Дебой.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове