Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 29
візитів сьогодні: 5581
візитів всього: 492381
Прогноз погоди
Повір у себе, і в тебе повірять інші!
6 березня 2013 року 14:45

 

5 березня 2013 року у Міському палаці культури відбувся VIII Міський фестиваль творчості дітей та молоді з функціональними обмеженнями “Повір у себе, і в тебе повірять інші”. Організатором заходу виступив Житомирський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Метою Фестивалю є створення умов для реалізації особистого потенціалу, розвитку творчих здібностей, допомоги у соціалізації дітей та молоді з особливими потребами. Його проведення є доброю традицією в місті. Вісім років поспіль він об’єднує творчо обдарованих дітей та молодь з особливими потребами. Міський фестиваль проводиться в рамках Всеукраїнської акції на підтримку дітей та молоді з особливими потребами.

До участі у Фестивалі долучилися вихованці Житомирської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів №2 для дітей з вадами слуху, Житомирської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів №1 для слабозорих дітей, учні Вищого професійного училища-інтернату, учасники Студії мистецтв для реабілітації інвалідів “Артлайн”.

Юні таланти дарували усім гарний настрій, заряджали глядачів позитивом та вражали своєю майстерністю. Символом свята стали смайлики, які всі присутні отримали як знак гарного весняного настрою, а родзинкою свята – вручення учасникам “Золотих зірок талантів”.

Усі учасники Фестивалю та керівники колективів отримали дипломи, грамоти та подарунки від Житомирської міської ради.

 

Житомирський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare