Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 30
візитів сьогодні: 5590
візитів всього: 490143
Прогноз погоди
Особливості небезпеки зимового періоду
1 лютого 2013 року 17:18

 

Лютий місяць, особливо його початок, за прогнозами синоптиків буде супроводжуватись складним характером погоди, що проявлятиметься в коливаннях нічної та денної температури, сильними опадами, переважно у вигляді мокрого снігу, його налипанні, утворенню ожеледиці.

З огляду на складні погодні умови, управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради звертається до керівників суб’єктів господарювання, власників будинків та споруд з вимогою про необхідність організовувати та проводити роботи щодо знесення бурульок, льодових наростів на дахах житлових та адміністративних споруд в підпорядкованих установах та закладах. Забезпечити розчистку дахів при накопиченні значного снігового покрову. Максимально убезпечити маршрути руху поблизу будівель шляхом огородження небезпечних ділянок.

Утворення ожеледиці, бурульок та льодових наростів підвищує ризик отримання травм та створює небезпеку для життя громадян. Звертаємо увагу жителів міста на необхідність дотримуватись елементарних правил безпеки.

Пам'ятайте, що дотримання цих основних заходів безпеки та порад дозволить вам уникнути трагічних наслідків.

Будьте пильними, бережіть себе!

 

Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту  населення міської ради



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare