Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 29
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 476452
Прогноз погоди
За 50 років ЗОШ №21 випустила понад 4 тис. випускників
14 грудня 2012 року 18:18

З 1962 року у м. Житомирі працює ЗОШ №21. Сьогодні, 14 грудня 2012 року, з нагоди 50-річчя закладу в Житомирському драмтеатрі ім. І.Кочерги відбулися урочистості за участю учительсько-учнівського складу, випускників школи різних років та гостей свята.

Нині у 21-й школі у 38 класах навчається 1002 учні, які з першого класу вивчають англійську мову, з п’ятого – іспанську та поглиблено – українську філологію. Із 76 вчителів 50% педагогів мають вищу категорію та педагогічне звання. Саме у 21-й школі нині активно працює проект з енергоефективності «Молоді та енергоощадливі», ініційований міським головою у співпраці зі нідерландськими експертами.

Привітав учителів, учнів та випускників із 50-річчям їх навчального закладу та вручив директору цінний подарунок Житомирський міський голова Володимир Дебой. Керівник міста підкреслив, що уже три роки поспіль 21 школа займає 4 місце в рейтингу серед навчальних закладів міста Житомира. «Приємно, що за останні роки школа має 5 переможців Всеукраїнських олімпіад, 3 призери Малої академії наук України. Ваша школа сьогодні славиться і вчителями, і традиціями», – мовив міський голова,  а також кращим учителям вручив подяки та грамоти виконавчого комітету.

Вітальні слова на адресу закладу лунали цього дня і від заступника начальника Головного управління освіти облдержадміністрації Миколи Костюченка, начальника управління освіти міської ради Валентини Весельської, голови Батьківської ради Ірини Кобєлкової та багатьох гостей і друзів школи.

Серед випускників ЗОШ №21, які завітали на свято – і суддя конституційного суду Олександр Пасенюк, голова Корольовської районної ради Олег Соя, керуючий справами міської ради Петро Кудряшов.

Грамотами Міністерства освіти і науки України нагороджено педагогічний колектив школи за інноваційну діяльність з педкадрами та вчителів: Богатирчук  Тетяну Анатоліївну (вчитель початкових класів), Андрущенко Людмилу Вікторівну (вчитель інформатики) та заступника директора Капустянську Ірину Анатоліївну.

Липовий Сергій Віталійович (вчитель біології) – переможець регіонального та лауреат Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року – 2012».

Учні школи посіли ІІІ місце у Всеукраїнському турнірі юних фізиків, ІІ  –  у Всеукраїнському турнірі юних математиків. Учні школи – переможці змагань спортивного танцю «Чемпіонат України – 2012 серед школярів та студентів». Школа – учасник Міжнародних проектів з енергозбереження: Україно-Голландського «Молоді та енергоощадливі» і Україно-Польського проекту «Комплексні підходи до комунального енергозбереження».

 

Управління по зв’язках з громадськістю

 

 

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare