Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 16
візитів сьогодні: 5545
візитів всього: 464517
Прогноз погоди
Новини спорту
14 грудня 2012 року 12:08

Волейбол

За результатами чемпіонату м. Житомира з волейболу серед жіночих команд (Першої ліги) сезону 2012 р., переможцями та призерами стали наступні команди:

1 місце – команда Житомирського базового фармацевтичного коледжу;

2 місце – команда Житомирського кооперативного коледжу бізнесу та права;

3 місце – команда Житомирського військового інституту.

Завершилося І коло чемпіонату м. Житомира з волейболу серед чоловічих команд (Аматорська ліга), в якій приймало участь вісім команд («ЖДУ», «Інваспорт», «ЖДТУ», «Іскра», «Альфа», «Викладачі», «Житомир» та «Агроеколог-ДЮСШ»).

Перше місце посідає команда «Житомир» (20 очок), друге місце – команда «Інваспорт» (18 очок), третє місце – команда «Агроеколог-ДЮСШ» (13 очок).

Нагадаємо, що з 21 по 23 грудня 2012 року в спортивному залі ЖДУ імені І.Я. Франка стартує Кубок м. Житомира серед чоловічих команд (головний суддя Кравченко Вадим Семенович).

Баскетбол

З 14 по 16 грудня в спортивному комплексі Житомирського автодорожнього коледжу стартує ХІ Міжнародний турнір  з баскетболу серед ветеранів імені С.П. Корольова.

Організаторами турніру стали Житомирська міська рада, управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради, Житомирська обласна федерація з баскетболу, Житомирська обласна громадська організація «Спортивний клуб «Тонус» спільно з головним управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації.

У змаганнях приймають участь команди: м. Києва (Україна), м. Кишинева (Республіка Молдова), м. Мінська (Республіка Білорусь), м. Брест (Республіка Білорусь), м. Москва (Російська Федерація), м. Одеса (Україна), м. Житомира (Україна). Змагання проводяться у двох вікових категоріях:

– віком 45 років +;

– віком 50 років та старші.

Легка атлетика

З 18 по 19 грудня 2012 року в легкоатлетичному манежі ЖСДЮСШОР з легкої атлетики відбудеться чемпіонат м. Житомира з легкої атлетики серед юнаків, дівчат та ветеранів (головний суддя Малівський А.А.).

 

Управління у справах сім'ї, молоді та спорту



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове