Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 21
візитів сьогодні: 5535
візитів всього: 477096
Прогноз погоди
Житомирські юні журналісти отримали перемогу за краще висвітлення успіху ОСББ. ФОТО. ВІДЕО
10 грудня 2012 року 17:49

«COME TOGETHER. Житомир. Народження майбутнього» – саме так називається робота юних житомирських журналістів, яка здобула перемогу в конкурсі на краще висвітлення історії успіху ОСББ у номінації «Кращий відеосюжет».

Сьогодні, 10 грудня 2012 році, у Львові на Національному форумі міст-партнерів «Муніципальної програми врядування та сталого розвитку» вихованців житомирської Школи юних журналістів МГО "Сучасний Формат" нагородили дипломами та цінними подарунками.

Привітав юних житомирян і Житомирський міський голова Володимир Дебой, який цього дня перебуває на Форумі програми ПРООН муніципального врядування та сталого розвитку. Керівник міста подякував переможцям за гарне висвітлення системи утворення та управління ОСББ. Саме завдяки таким роботам мешканці міста знатимуть більше корисного про форму управління ОСББ, – зазначив керівник Житомира. Володимир Дебой побажав юним журналістам процвітання, творчих здобутків та натхнення.

Команда молодих журналістів: Дмитро Скоропад, Ірина Демиденко, Юлія Табаченко, Анна Ребдєва разом із з дизайн-студією DSNV підготували сюжет про особливості, переваги та недоліки ОСББ, державні програми співфінансування, особливості ведення господарства ОСББ.

Ідея відео-роботи юних журналістів полягає у тому, що мешканці мають бути ефективними співвласниками свого майна, докладати максимум зусиль, аби жити в комфорті, адже ОСББ – найбільш раціональний метод управління майном.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare