Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 12
візитів сьогодні: 5528
візитів всього: 465097
Прогноз погоди
Безпека дорожнього руху у м. Житомирі є одним з пріоритетних
7 грудня 2012 року 10:19

 

05 грудня 2012 року в прес-центрі міської ради відбулось позачергове засідання міської комісії з питань безпеки дорожнього руху. Одним з головних питань порядку денного було стан безпеки дорожнього руху в м. Житомирі та готовність дорожнього господарства до роботи у зимовий період.

За інформацією Державтоінспекції у період ускладнення погодних умов на вулицях міста сталося 25 дорожньо-транспортних пригод, з яких дві з потерпілими. З метою дотримання безпеки дорожнього руху у
м. Житомирі, Богунському та Корольовському відділам ДАІ доручено посилити контроль за дотриманням водіями правил дорожнього руху, особливу увагу приділити пасажирському транспорту.

Управлінню комунального господарства міської ради доручено максимально залучити наявну снігоприбиральну техніку для очищення вулиць та тротуарів міста від снігу. У разі необхідності залучити всі комунальні підприємства, які мають спецтехніку для розчищення снігу.

З метою забезпечення безперешкодного прибирання снігу особливо у нічний час КУ «СМЕУ» міської ради доручено у десятиденний термін встановити відповідні дорожні знаки з інформаційними табличками, які заборонятимуть стоянку автотранспорту з 23:00 до 6:00 години на центральних вулицях міста.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове