Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 17
візитів сьогодні: 5533
візитів всього: 477432
Прогноз погоди
Міський голова вітає військових
6 грудня 2012 року 16:06

«Збройні сили України – основа суверенітету і незалежності держави. Я щиро вітаю вас із професійним святом – 21 річницею Збройних сил України.

Ми пишаємося і Восьмим армійським корпусом, і окремою 95-ю аеромобільною бригадою.

Кожному із вас щиро бажаю щастя, здоров’я, благополуччя! Низький вам уклін за складну військову службу. Зі святом!», – вітає військовослужбовців Житомирський міський голова Володимир Дебой.

Керівник Житомира високо цінує допомогу військових місту.

«Щиро дякую командуванню 8 армійського корпусу за те, що другий рік поспіль ми відродили і продовжуємо військово-патріотичну гру «Зірниця», яка стала елементом виховання у дітей мужності, патріотизму. Житомир відродив дружні стосунки з військовослужбовцями з точки зору шефської допомоги. Дякую за табір «Супутник», роботу якого із допомогою військовослужбовців ми змогли відновити. Упевнений: у нас попереду багато добрих справ», – упевнений Володимир Дебой.

Вчора, 05 грудня 2012 року, під час урочистостей з нагоди Дня Збройних сил України, за сумлінне виконання службових обов’язків, зразкову військову дисципліну кращих військовослужбовців керівник Житомира нагородив грамотами та подяками виконавчого комітету.

Керівники міста та області за сприяння розвитку Збройних Сил на Житомирщині отримали від начальника Житомирського гарнізону генерал-лейтенанта Петра Литвина відзнаки – іменні годинники.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare