Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 19
візитів сьогодні: 5535
візитів всього: 465141
Прогноз погоди
Володимир Дебой: 7 грудня ми плануємо провести третє пленарне засідання і завершити сесію
5 грудня 2012 року 16:14

Третє пленарне засідання 18-ї сесії міської ради, яке частина депутатів намагалася зібрати сьогодні, 05 грудня 2012 року, не відбулося.

«Сесія сьогодні не відбулася по тій причині, що частина депутатів не знали про бажання їх колег зібратися для обговорення. Дехто із депутатів виступив проти кулуарного бажання колег прийти на сесію», – зазначив міський голова Володимир Дебой.

Відповідно до підписаного вчора Розпорядження міського голови, третє пленарне засідання сесії відбудеться 07 грудня 2012 року о 14.00 год.

 «7 грудня ми плануємо провести третє пленарне засідання, завершити сесію і розпочати консультації щодо секретаря міської ради. Думаю, буде конструктив і належна робота. Сподіваюся, що ми знайдемо консолідоване рішення стосовно секретаря і продовжимо ефективно роботу», – сказав міський голова Володимир Дебой, а також підкреслив, що вислухає пропозиції депутатів щодо секретаря ради.

Нагадаємо, на минулому пленарному засіданні депутати не прийняли важливі для життєдіяльності міста питання. Зокрема, це купівля техніки для житлово-комунального господарства, виплата заробітної плати працівникам кінотеатру ім. І.Франка, земельні питання залишилися без розгляду. Тому завтра продовжиться засідання робочої групи з приводу внесених на розгляд сесії важливих для міста питань. Крім того, завтра відбудеться круглий стіл з питань кредитів ЄБРР, механізму їх повернення та освоєння грантових коштів за участю представників ЄБРР, Міністерства регіонального розвитку, комісії з регулювання комунальних послуг, близько 30 керівників комунальних підприємств із різних міст та депутатів міської ради.

«Я готовий іти на компроміси, але не на такі, які будуть блокувати господарську діяльність міста. Я цього не допущу», – запевнив Володимир Дебой.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове