Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 16
візитів сьогодні: 5521
візитів всього: 464682
Прогноз погоди
Народний артист і Почесний громадянин Житомира І.М. Сльота відзначає ювілей
3 грудня 2012 року 18:49

Сьогодні, 3 грудня 2012 року, у приміщенні Обласної філармонії численні друзі, колеги, знайомі і просто небайдужі до творчості легендарної особистості І.М. Сльоти люди вітали його з нагоди відзначення 75-річчя з дня народження.

Слова привітання також прийшли висловити голова облдержадміністрації С.М. Рижук, голова обласної ради Й.А. Запаловський та Житомирський міський голова В.М. Дебой.

За численні здобутки та заслуги перед Житомирщиною, значний авторитет та вагомий особистий внесок голова облдержадміністрації С.М. Рижук та голова обласної ради Й.А. Запаловський вручили Івану Михайловичу почесну відзнаку «Честь і слава Житомирщини».

«Черкаська земля подарувала світу геніальну людину, а з 1970-го року Ви живете, працюєте, творите і славите Поліський край та наше місто. З 2006 року Ви носите звання «Почесний громадянин Житомира». Зичу здоров’я та довгих щасливих хвилин Вашого творчого життя», - зазначив у своєму вітанні міський голова Володимир Дебой.

Також Івана Михайловича вітали колеги з Черкащини, Вінниччини, Малинщини та багато інших, хто пам’ятає і любить яскраві сторінки творчості видатного митця.

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове