Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 33
візитів сьогодні: 5589
візитів всього: 492563
Прогноз погоди
Володимир Дебой зустрівся із житомирянами на пров. Левківському
21 листопада 2012 року 17:39

Сьогодні, 21 листопада 2012 року, Житомирський міський голова Володимир Дебой зустрівся із мешканцями будинків по пров. Левківського та оглянув стан проїжджої частини.

Тут днями розпочинають роботи по ремонту покриття проїжджої частини. Досі провулок не мав ні щебеневого, ні асфальтового покриття. У дощові періоди, скаржаться мешканці, по вулиці складно пройти, особливо дітям та людям похилого віку.

Тому житомиряни колективно звернулися до голови облдержадміністрації, прийшли на особистий прийом міського голови, аби вирішити проблему не одного року тривалості. Цьогоріч провулок Левківський включений до переліку вулиць і провулків, на яких виконується поточний ремонт покриття. Для початку цьогоріч у листопаді-грудні тут планують виконати роботи з профілювання та підсипки щебенем проїжджої частини.

Мешканці будинків задоволені: нарешті їх почули. Тепер провулок матиме щебеневе покриття, якого тут раніше взагалі не було.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare