Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 32
візитів сьогодні: 5573
візитів всього: 489156
Прогноз погоди
Візьміть дитину у родину
28 вересня 2012 року 17:46
У рамках проведення просвітницької інформаційної кампанії “Візьміть дитину у родину” та з нагоди відзначення в Україні Дня усиновлення 28 вересня 2012 року у місті пройшов фестиваль графіті на асфальті “Я і моя сім’я”.
Організатором заходу виступив Житомирський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
У фестивалі взяли участь маленькі житомиряни – учні загальноосвітніх навчальних закладів міста. Через мистецтво малюнка юні художники передали своє ставлення до найбільшої цінності у житті людини – сім’ї. Сірий асфальт розцвів яскравими дитячими малюнками і перетворив буденність на справжнє свято.
Також в рамках кампанії відбулася вулична просвітницька акція “Візьміть дитину у родину”. Волонтери Центру розповсюджували інформаційні матеріали щодо сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Житомиряни виявили щиру зацікавленість та небайдужість до проблеми сирітства. Дзвінки від зацікавлених уже надходять до міського центру соціальних служб. Не залишаймося байдужими до дитячої долі!

 

Житомирський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді
 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare