Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 33
візитів сьогодні: 5577
візитів всього: 492291
Прогноз погоди
Знайомство та обмін туристичним потенціалом Житомира і Плоцька
15 червня 2012 року 17:05

Сьогодні відбулась зустріч та взаємний обмін пропозиціями між Житомирською міською радою та представницею муніципалітету міста Плоцьк, яка презентувала туристичні можливості як Плоцька зокрема, так і усієї Польщі. На зустріч були запрошені секретар міської ради Наталія Леонченко, власне пані Кінга Бєльська з Плоцька, представники турагенств та туроператори.

Нагадаємо, що 12 травня 2012 року у рамках Європейського пікніку у Плоцьку було підписано Лист про наміри співпраці з Житомиром. Згодом міста планують підписати договір про партнерство, який має бути затверджений відповідно міськими радами обох міст. «У рамках співробітництва між Житомиром та Плоцьком планується розвивати різні напрямки роботи, у тому числі і туристичну галузь, якій у цьому році ми приділяємо особливу увагу. Ми зацікавлені у співпраці не тільки на рівні міської ради, а й на рівні реалізації конкретних справ і сприяння бізнесу», - зазначила секретар міської ради Наталія Леонченко.

Гостя із Плоцька Кінга Бєльська займається розвитком туристичного напрямку Плоцька вже п’ять років. Вона презентувала декілька презентаційних відео про м. Плоцьк та Польщу, висловила готовність до співпраці з управліннями міської ради та житомирськими туроператорами. Управлінням культури міської ради на разі разом з туроператорами Житомира розробляється веб-сайт, який матиме на меті представити всі можливі пропозиції у галузі туризму. Розроблені разом з Миколою Кострицею туристичні буклети, довідники, карти, схеми та маршрути мають стати візитівкою як міста Житомира, так і Житомирської області.

Наприкінці зустрічі відбувся взаємний обмін презентаційними матеріалами та туристичними пропозиціями.

 

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare