Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 26
візитів сьогодні: 5577
візитів всього: 492321
Прогноз погоди
70 років виповнилося відомому авіаційному з’єднанню
2 червня 2012 року 16:11

У суботу, 2 червня, Житомирський міський голова Володимир Дебой привітав командування, ветеранів, особовий склад легендарного авіаційного з’єднання із 70-річчям від дня заснування.

894 авіаційний винищувальний полк та його частини забезпечення прославились тим, що у роки війни вели активні бойові дії на Західному фронті, успішно виконуючи завдання перекриття бойових дій піхоти та танків. Великі заслуги полку і в перекритті від авіації противника важливих вітчизняних залізничних вузлів, по яких рухались бойові ешелони на Воронезькому на 1-му Українському фронтах. У 1994 році Президіум ВР СРСР вручив полку Бойовий червоний прапор. За вагомі успіхи, проявлену відвагу і мужність особовий склад полку нагороджений орденами Леніна, Вітчизняної війни І-ІІ ступенів, Червоної Зірки, медалями За відвагу, За бойові заслуги.

Сьогодні, у визначний і пам’ятний для з’єднання день, міський голова Володимир Дебой кращих із кращих працівників за сумлінне виконання службових обов’язків, професіоналізм, зразкову військову дисципліну та з нагоди 70-річчя від створення 894 авіаційного винищувального полку нагородив Почесними грамотами виконавчого комітету Житомирської міської ради, а також побажав службовцям та їх родинам мирного неба, робочого гуркоту турбін, щастя, здоров’я та сімейного благополуччя.

Міський голова також відвідав аеродром та зустрівся із ветеранами-авіаторами

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare