Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 30
візитів сьогодні: 5589
візитів всього: 490118
Прогноз погоди
Відкрито виставку "Світ очима дітей"
31 травня 2012 року 21:53

Сьогодні  у Будинку урочистих подій відкрито звітну виставку картин учнів КПСМНЗ художньої школи "Світ очима дітей", присвячену Міжнародному дню дітей.

Уже 40 років у Житомирі працює художня школа і кожного року про свої успіхи юні художники звітують виставками картин. 

Виставка "Світ очима дітей", присвячена Міжнародному дню захисту дітей, починає свою роботу у приміщені управління культури Житомирської міської ради. Це звітна виставка учнів КПСМНЗ художньої школи, на якій представлено найкращі екзаменаційні твори, виконані у період квітень-травень 2012 року.

Привітала обдарованих дітей та весь колектив художньої школи, які допомагають розкритися юним талантам, начальник управління культури міської ради Лариса Харчук. Вона побажала юним представникам художнього мистецтва натхнення, сил на енергії на нові творіння та збагачення нашої культурної спадщини.

Дитяча фантазія учнів художньої школи не раз отримувала визнання у різноманітних міських, обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсах, тематичних виставках, з яких юні майстри пензля привозили і продовжують привозити призові місця.

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare