Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 33
візитів сьогодні: 5593
візитів всього: 490180
Прогноз погоди
Новини спорту
28 травня 2012 року 17:44
СПАРТАКІАДА
На базі Центрального стадіону 25 травня 2012 року управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради спільно з Житомирською обласною радою фізкультурно-спортивного товариства “Спартак“ було проведено півфінальні змагання ХІХ обласних спортивних Ігор   серед працівників охорони здоровя, присвячених 75-річчю утворення Житомирської області. 

Змагання проводилися у 4 зонах з міні-футболу та волейболу, а у фінал виходили тільки переможці зон.

У змаганнях з міні-футболу взяло участь 9 команд. У фінальні змагання вийшли команди Житомирської Центральної міської лікарні № 2, Любарської Центральної районної лікарні та Житомирського обласного онкодиспансера.

У змаганнях з волейболу взяло участь 8 команд. У фінальні змагання вийшли команди Житомирської Центральної міської лікарні № 1, Житомирського обласного онкодиспансера та Андрушівської Центральної районної лікарні.

Фінальні змагання будуть проводитися на базі Центрального стадіону 1червня 2012 року.
                                                
КУНГ-ФУ
На базі спорткомплексу Житомирського національного агроекологічного університету 26 травня 2012 року проводився черговий етап Кубку України з кунг-фу.

У змаганнях взяло участь 11 команд (92 чол.)  з 7 міст України, а саме: м.Київ, м.Івано – Франківськ, м.Кіровоград, м.Дніпропетровськ, м.Луганськ, м. Рівне, м.Житомир та команда з АР Крим.

Командне І місце посіли наші земляки, ІІ місце у команди міста Києва, а ІІІ місце посіла команда з міста Рівного.   

ВЕЛОСИПЕДНИЙ СПОРТ
Управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради спільно з Житомирською обласною молодіжною організацією “Центр розвитку туризму“ 27 травня 2012 року було проведено спортивний захід “Велодень – 2012“. Майже 400 учасників взяло участь у велопробігу вулицями міста.

Фініш пробігу був на майдані імені С.П,Корольова, де проводилися велосипедні конкурси з 6 видів. 

У конкурсі “Черепашка“ І місце посів Цуман Олександр, у конкурсі “Драг“ І місце посів В’юнов Віталій, у конкурсі “Техніка їзди“ І місце посів Загурський Віталій, у конкурсі “Велоорієнтування“ І місце посів Кудрявцев Сергій, у конкурсі “Шиномонтаж“ І місце посів Чмель Владислав, у конкурсі “Малюнок на асфальті“ І місце посіла Овсяннікова Анастасія, а у конкурсі “Водовоз“ І місце посіла команда “Педаль“. 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare