Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 28
візитів сьогодні: 5590
візитів всього: 490138
Прогноз погоди
Дитячий садочок № 33 отримає допомогу
25 травня 2012 року 12:27

Дитячий садочок № 33 по вул. Льва Толстого в Житомирі успішно функціонує вже близько 50 років. Заважаючи на серйозний вік та відсутність суттєвих капітальних ремонтів, дошкільний навчальний заклад, у якому виховують також і діток із вадами слуху, давно вже особливо потребує заміни вікон на металопластикові для підтримки однакового температурного режиму та економії енергоносіїв, а також ремонту асфальтового покриття.

24 травня 2012 року міський голова Володимир Дебой разом із заступниками та депутатами міської ради виїхали на місце, аби оглянути садочок та визначитися із об’ємом необхідних робіт.

Гості також поспілкувалися із дітками та батьками малечі, оглянули стан приміщення та нову техніку із програмним забезпеченням для можливості розвитку діток із вадами слуху (придбано за залучену спонсорську допомогу), а також обговорили питання, які потребують першочергового вирішення.

Зокрема, фінансово допомогти, щоб замінити старі вітражі, які знаходяться у ветхому стані і спричиняють великі втрати тепла, вже готові депутати міської ради Любов Цимбалюк та Олег Горай. 

Міський голова Володимир Дебой запевнив, що асфальтове покриття біля дитячого закладу цьогоріч буде відремонтоване та приведена у належний стан територія біля садочка. 

Батьки дошкільнят також подякували керівнику міста за запровадження програми «50 на 50» по заміні старих вікон на метало-пластикові, що діє на умовах співфінансування із міського бюджету та коштів батьківських комітетів, а також звернулися із проханням продовження програми і цьогоріч. Адже, переконавшись у  ефективності дії програми, хочуть замінити вікна у всіх спальних та ігрових кімнатах садочку. 

«Для мене важливо, щоб саме ви, батьки, контролювали використання цих коштів та якість виконання робіт, щоб самі визначалися із фірмою-надавачем послуг та цінами. Тоді програма буде ефективною, коли матиме повний батьківський контроль», – зазначив міський голова Володимир Дебой, звертаючись до батьків. 

Також до керівника міста звернулися за допомогою сприяти в установленні вікон батьки, діти яких ходять до малочисельних спеціалізованих груп садочка. Адже батьки семи дітей фінансово не в змозі поміняти вікна у спальній кімнаті. Міський голова обіцяв вирішити це питання, залучивши спонсорську допомогу.  

Відчули цьогоріч батьки дошкільнят і збільшення видатків на харчування дітей, в результаті чого збільшились і натуральні норми харчування, і якість та різноманітність меню. «Харчування значно покращилося. Мою дитину після садочка тепер треба змушувати їсти вдома. Раніше приходив і їв усе підряд», – говорить із посмішкою мама хлопчика.

Нагадаємо, що грошова норма вартості харчування  не змінювалася з 2008 року. У 2012 році з міського бюджету на харчування дітей спрямовано 20,6 млн.грн., що на 7 млн. грн. більше, ніж у минулому році.

Загалом результатом зустрічі задоволені першочергово батьки, адже отримали надію та впевненість за комфорт і здоров’я своїх дітей. 

Управління по зв’язках з громадськістю
 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare