Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 30
візитів сьогодні: 5572
візитів всього: 490396
Прогноз погоди
Житомир відзначив визначну дату – 67-у річницю з дня Перемоги у Великій Вітчизняній війні
9 травня 2012 року 22:27

Сьогодні Житомир відзначив визначну та знаменну дату – 67-у річницю з дня Перемоги у Великій Вітчизняній війні.

Святковий парад рухався центральними вулицями міста, пройшовши майдан Перемоги, майдан Соборний з кінцевою зупинкою біля Монументу Слави, де тисячі житомирян могли вшанувати пам'ять захисників, які здобули Перемогу у Великій Вітчизняній війні.

Вперше програма святкування Дня Перемоги була такою різноманітною: після святкового параду до уваги всіх охочих була представлена виставка військової техніки 8-го армійського корпусу, а також  військові 8-го армійського корпусу та військового інституту представили свої показові виступи з елементами бою зі зброєю і без, виступи із розбиванням шиферу, цегли, дощок, жерстяних банок та жаб.

Крім того з 12:00 до 17:00 год. на 4 майданчиках міста (майдан Перемоги, площадка біля кінотеатру «Жовтень», Парк культури і відпочинку ім. Ю.Гагаріна, фонтан «Космонавт») діяла концертно-розважальна програма із польовою кухнею, виїзною торгівлею, співами, танцями, виступами дітей, юнаків та дівчат, а також реконструкцією епізоду битви за часів Великої Вітчизняної війни з використанням обмундирування, озброєння, костюмів та спецефектів, що нам охоче представили справжні любителі історії.

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare