Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 20
візитів сьогодні: 5570
візитів всього: 490370
Прогноз погоди
Підведено підсумки змагання "Школа безпеки"
4 травня 2012 року 17:25

 

Сьогодні відбулась церемонія нагородження команд-учасниць міського етапу змагань юних рятувальників Всеукраїнського громадського дитячого руху «Школа безпеки».

Щороку організаторами заходу є управління освіти та управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради.

В програму змагань входили: тестування з медицини, психологічний конкурс, презентація роботи команди, аварійно-рятувальні роботи в зоні техногенної аварії, пошуково-рятувальні роботи в умовах природного середовища, рятувальні роботи на водній акваторії.

На всіх етапах учні команд-учасниць показали високий рівень фізичної підготовки та вміння орієнтуватися в надзвичайних ситуаціях.

Вітаємо з перемогою:

І місце – команду ЗОШ № 14 (директор Шадурська О.Ю., викладач предмета « Захист Вітчизни» Локтіонов Ю.П.);

ІІ місце – команду  ЗОШ № 26  (директор Янчук І.М., викладач предмета « Захист Вітчизни» Костенко М.М.);

ІІІ місце – команду  ЗОШ № 5 (директор Сатир Ю.Д., викладач предмета « Захист Вітчизни Пєнішев О.В.).

Подяка управління  освіти Житомирської міської ради оголошена: Сервачук М.В., директору ЗОШ № 17 за якісне забезпечення проведення І етапу міських  змагань, Шадурській О.Ю., директору ЗОШ № 14, Янчук І.М., директору ЗОШ № 26, Сатиру Ю.Д., директору ЗОШ №5, Нечипорук Т.А., директору ЗОШ №30 за високу результативність  виступу команд.

Збір-змагання “Школа безпеки” проводився з метою пропаганди здорового активного способу життя, оцінки можливостей дітей орієнтуватися в надзвичайних ситуаціях, повсякденному житті, а також пропаганди і популяризації основ безпеки життя, підготовки до служби в Збройних Силах України.

Після церемонії нагородження  відбулось жеребкування серед команд – учасників спортивних змагань з футболу на Кубок міського голови.

Учасники змагань - учні 2001-2003 р.н.

Спортивні змагання будуть відбуватись на базі стадіону ЗОШ №30 (пр. Шкільний , 4 ). 1/16 проводитиметься з 07 до 11 травня 2012 р.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare