Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 40
візитів сьогодні: 5542
візитів всього: 477195
Прогноз погоди
Щодо факту витоків води з водопровідної мережі в районі провулку Кам’яний Узвіз (Мальованка).
26 квітня 2012 року 12:58

 

Надаємо інформацію про сюжет на каналі «Союз ТВ» щодо факту витоків води з водопровідної мережі в районі пров. Кам’яний Узвіз (Мальованка).

Повідомляємо, що питання висвітлене в сюжеті стосується водогону Ø1200 мм., який введено в експлуатацію у 1988 році.

Зазначений водогін збудований з залізобетонних та металевих труб. Під час його будівництва в місці з’єднання металевої та залізобетонної труби будівельниками технологічно влаштовано попутний дренаж для відведення води, в разі несанкціонованих/аварійних витоків.

Через незалежні (форс-мажорні) обставини, як раз на місці з’єднанні труб виникло  пошкодження(розгерметизація стиків), у зв’язку з чим відбуваються витоки води, яка вибиває на поверхню та по дренажу відводиться у річку Кам’янку.

Силами КП «Житомирводоканал» у квітні 2010 року на зазначеній ділянці виконувались ремонтні роботи, а саме було встановлено муфту Ø 1400 мм., що дало змогу припинити витоки води. (фото муфти додається).

На сьогоднішній день, на тому ж місці витоки води поновились. Завдяки дренажу присадибні ділянки, які розташовані біля місця пошкодження не підтоплюються.

Для повторного проведення робіт з ремонту/ліквідації місця пошкодження на водогоні Ø 1200 мм., для створення відповідних умов їх проведення КП «Житомирводоканал» необхідно виконати зупинку роботи ВНС ІІ підйому та на час виконання робіт залишити майже 50% міста без водопостачання.

Орієнтовно терміни виконання робіт 2-3 доби.

Зазначені роботи можливо виконати силами КП «Житомирводоканал» не раніше ІІ декади травні поточного року після закінчення свят та навчального року.

На сьогоднішній день КП «Житомирводоканал» виконуються підготовчі роботи для проведення відповідного ремонту проблемного місця водогону.

 

 

Начальник управління О.В. Марцун



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare