Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 44
візитів сьогодні: 5534
візитів всього: 463602
Прогноз погоди
Відбулася зустріч міського голови з представниками шведської кампанії
25 квітня 2012 року 16:05

 

25.04.2012 року відбулась зустріч міського голови Володимира Дебоя з представниками шведської компанії Vireo energy, яка спеціалізується на виробленні енергії із відновлювальних джерел.

Директор з розвитку бізнесу у Центральній Європі Йонас Константинов презентував діяльність компанії та висловив зацікавленість у використанні побутових відходів на міському полігоні та перетворенні їх на біогаз. Міський голова Володимир Дебой зазначив, що «ця проблема вже давно вимагає вирішення і на разі триває пошук серйозних, відповідальних інвесторів, партнерів, які своєю діяльністю зможуть принести користь місту».

Серйозність намірів, підходів до справи, переваги своєї компанії Йонас Константинов бачить у виборі технічних партнерів, які є найкращими та найефективнішими у своєму напрямку, у способі переробки відходів, що не вимагає використання важкої техніки, системі водовідведення, більшій кількості, ніж у інших колодязів, труб, що дозволяє ефективно збирати газ, можливості їх прочищення водою без зупинки системи. Установки працюють 90-95% часу. Крім того, компанія цінує у співпраці з партнерами чесність та прозорість.

Міський голова В. Дебой відзначив, що міська влада сприятиме у роботі компанії, якщо вони зможуть довести свою надійність та запропонувати ефективну і вигідну співпрацю. До того ж, важливим для міста залишається екологічна безпека довкілля, чисте повітря та здоров’я населення.

        

Управління по звязках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове