Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 47
візитів сьогодні: 5531
візитів всього: 477361
Прогноз погоди
Управління з питань НС міської ради застерігає: Горить суха трава!!!
13 квітня 2012 року 16:30

З встановленням сухої теплої погоди збільшується ймовірність виникнення пожеж, пов’язаних з загоранням сухої трави на господарських угіддях, уздовж доріг та на території приватного сектору.

 

Незважаючи на застереження у ЗМІ та численні запобіжні заходи, що вживаються відповідними службами міста щодо попередження пожеж, все ж таки щороку вони виникають і завдають населенню значних матеріальних збитків та шкоди навколишньому середовищу

Враховуючи, що в найближчі дні люди розпочнуть роботи на своїх земельних ділянках та проводити відпочинок на природі, звертаємося до всіх громадян:

«Ніколи не підпалюйте суху траву в лісі, на полі, городі, біля своїх будівель! Будьте обережні з джерелами відкритого вогню, із сірниками та цигарками. Якщо ви помітили невелике загоряння трави або тліючу підстилку від покинутого багаття, намагайтеся загасити його самі. Іноді досить просто затоптати полум'я (ще треба почекати й переконатися, що трава або підстилка дійсно не жевріють, інакше вогонь може з'явитися знову). Якщо пожежу не можете загасити самотужки – зателефонуйте до служби порятунку «101», повідомте про виявлений осередок загоряння, і укажіть точне місце.»
 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare