Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 44
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 475860
Прогноз погоди
Обмін досвідом: Житомир і Херсон
12 квітня 2012 року 21:36

Житомирська делегація у складі депутатів та керівників виконавчих органів міської ради на чолі з міським головою Володимиром Дебоєм повернулася із відрядження до Херсонської міської ради із багажем необхідних знань та досвіду колег щодо організації роботи дозвільного центру та департаменту архітектури та землекористування. Керівник міста впевнений: це необхідно Житомиру для організації таких підрозділів у обласному центрі. Адже  місто Херсон має один із кращих  дозвільний центр, що успішно працює там вже більше року.

Під час візиту Житомирський міський голова Володимир Дебой зустрівся із міським головою Херсона Володимиром Сальдо. Керівники міст обговорили соціально важливі питання: ситуацію у Житомирі та Херсоні щодо функціонування міського транспорту та необхідності встановлення GPS-систем,  діяльності комунальних підприємств – водоканалів, розміщення малих архітектурних форм, функціонування та вдосконалення системи ЖКГ (роздільний збір сміття, ремонтування дахів, доріг, ліфтів). Як з’ясувалося у ході розмови, і Житомир, і Херсон мають аналогічні проблемні питання.

Депутати Житомирської міської ради детально ознайомилися із діяльністю колег, роботою постійних депутатських комісій, використанням системи «Рада».

Сьогодні, 12 квітня, міський голова Володимир Дебой повідомив, що задоволений зустріччю із херсонськими колегами, адже представники житомирської делегації побачили нові підходи та шляхи вирішення проблемних питань. «Ми по доброму заздримо, що у Херсоні налагоджено працює команда депутатів, які відповідально перед містом приймають рішення, ефективно працюють на комісіях, не займаючись зайвим піаром. Це сприяє розвитку міста», – мовив керівник Житомира.

Кожен представник житомирської делегації спілкувався зі своїми херсонськими колегами за своїм професійним напрямком.

Тепер же Житомир чекає на зворотній дружній візит херсонської делегації.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare